Koop een cadeaubon bij Restaurant de Berenkuil

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help uw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heeft u straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Klik op de rode knop rechts onderaan de website.

Vanaf zaterdag 21 maart is het mogelijk om waardebonnen aan te schaffen. De actie loopt zolang de Nederlandse horeca in verband met de Coronamaatregelen gesloten is. De waardebon is onbeperkt houdbaar. Gekochte tegoedbonnen kunnen niet geannuleerd worden. U kunt uw waardebon aankopen via iDEAL. 

U kunt kiezen of u de waardebon na aankoop per post of per mail wilt ontvangen. Aan verzending met de post zitten reguliere verzendkosten verbonden, deze kosten zijn voor de consument die de waardebon aanschaft. De waardebon ontvangen per e-mail is gratis. De waardebon bevat een unieke code en een QR code, deze kunt u laten zien bij de ondernemer wanneer u deze verzilvert.

Een waardebon kan ook gedeeltelijk verzilverd worden. De waardebon wordt gescand bij verzilvering. Indien u niet het volledige bedrag uitgeeft, blijft het resterende bedrag op deze waardebon staan.

Het mooie is dat de volledige waarde van de bon naar de ondernemer gaat. Dit platform is er echt voor bedoeld om onze horecaondernemers te kunnen steunen in deze moeilijke tijd. Dankzij de samenwerking van vele partners in de horeca kunnen we het volledige bedrag van de gekochte waardebon uitkeren naar de horecaondernemers. 

Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over  #helpdehoreca: https://www.helpdehoreca.nl/veelgestelde-vragen

Restaurant de Berenkuil

Berencamperweg 11 3882 SP Putten
Tel.: 033 2452950
Mobiel: 06 23 497 135
Internet: restaurantdeberenkuil.nl
Email: info@restaurantdeberenkuil.nl

Blijf up-to-date en mis het niet!

Blijf up-to-date en mis het niet!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van het laatste nieuws van Restaurant de Berenkuil. De beste aanbiedingen, cadeaubonnen, kortingsbonnen, speciale menu’s, leuke avonden die we organiseren met speciale buffetten en alles wat er nieuw is op onze website. Je ontvangt het laatste nieuws meteen in je mailbox.

Je bent succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest