Bezorgen / afhalen tijdens Coronacrisis

Restaurant de Berenkuil is momenteel voor het publiek gesloten vanwege het Coronavirus. Vandaar de we diverse menu's voor u hebben samengesteld, die we kunnen bezorgen of die u kunt afhalen van donderdag t/m zondag.

“Altijd voor iedereen”

Restaurant de Berenkuil  is gelegen in het unieke, groene buitengebied van Putten, tegen Nijkerk aan. Met uitzicht op de mooie visvijvers kunt u binnen sfeervol genieten van onze culinaire gerechten, of gewoon een lekker kopje koffie ! En wat dacht u van een koel drankje op een zomerse dag op ons terras langs het water? Naast een uitgebreide lunch- en dinerkaart kunt u ook bij ons terecht voor alle feestelijke ontmoetingen.  Voor grotere groepen, zowel zakelijk als privé, hebben wij vele mogelijkheden. Ook hierin kunnen wij in al u wensen voorzien.

Gezelschappen

Ons restaurant biedt ruime mogelijkheden voor gezelschappen. Zakelijk of privé.
De keuzes zijn divers: koude-en warme buffetten, recepties, verjaardagen, jubilea en zakelijke presentaties.
Bekijk hier onze ruime keuze in buffetten.

Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u bij ons in het restaurant, met een koud of warm drankje erbij ! En heeft u nog speciale wensen dan kunt u ook hiermee bij ons terecht. Belt u gerust voor een afspraak of meer informatie: 033-2452950

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij zien U graag in Restaurant de Berenkuil. Tot ziens !

 

Hendrik en Esther Hamstra en het hele Berenkuilteam!

Schrijf je meteen in voor onze NieuwsbriefRestaurant de Berenkuil

Blijf up-to-date en mis het niet!

Blijf up-to-date en mis het niet!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date van het laatste nieuws van Restaurant de Berenkuil. De beste aanbiedingen, cadeaubonnen, kortingsbonnen, speciale menu’s, leuke avonden die we organiseren met speciale buffetten en alles wat er nieuw is op onze website. Je ontvangt het laatste nieuws meteen in je mailbox.

Je bent succesvol aangemeld!

Pin It on Pinterest